Over Patrick

Het verhaal van Patrick Tsang is dat van beton-romantiek.
Een succesverhaal van ambitie en keihard knokken. Met een radicale focus. Op succes. Op resultaten boeken. Op mensen om je heen verzamelen en vooral niet bang zijn maar open staan voor verandering en nieuwe inzichten. Niks spiritualiteit. Gewoon nuchtere Rotterdamse no-nonsense gecombineerd met Chinees DNA. Een verhaal over financieel onafhankelijk worden met leerzame elementen die voor iedereen met ambitie bruikbaar zijn.

Doorbreek je prestatie­plafond! Met het Breakthrough Model

Iedereen loopt tegen een plafond aan in zijn leven: Het prestatieplafond. Of je nu sporter bent, ondernemer, werknemer, artiest, of kunstenaar. Het lijkt of je je piek hebt gehaald. Het eindstation. De lat. En dat de groei eruit is en dat je niet meer verder kan groeien. Het toppunt van je kunnen. Dit is ook het punt dat veel mensen afhaken en dat het eerder minder wordt dan meer. Juist op dit punt moet je doorzetten. Niet opgeven. En op zoek gaan naar manieren om door dat plafond heen te breken.

En dat kan! Met de methode van Tsang! Een no-nonsense methode wars van wetenschap of spiritualiteit. Gezonde Rotterdamse nuchterheid in combinatie met Chinese roots. Gebaseerd op praktijk en Chinese wijsheden. Confronterend en leerzaam door zijn eenvoud!

The temptation to quit will be the greatest just before you are about to succeed

Achtergrond

Patrick Tsang heeft een nuchtere visie op hoe je succesvol kan worden. Iedereen kan met een beetje talent en ambitie net als hij financieel onafhankelijk worden in deze tijden. Maar iedereen zit zichzelf in de weg! Iedereen loopt tegen zijn zogenaamde prestatieplafond aan. En haakt af of geeft de ander of de omgeving de schuld.

Patrick heeft een methode ontwikkeld waarmee hij getalenteerde mensen helpt om door hun prestatieplafond heen te breken. En succesvoller te worden. Veel mensen voelen wel aan dat er meer in zit, maar dat het er niet uit komt. Dat ze aan hun top zitten. Aan hun max. Aan hun plafond.

Bullshit zegt Tsang. Dat plafond is door de mensen zelf in hun hoofd gecreëerd. Als een excuus. ‘Ik ben nu in een fase in mijn leven beland dat ik mensen wil helpen om dat plafond te doorbreken. En veel succesvoller te worden dan ze zijn. Dat is wat mij drijft.’